CNC Beam Cutting

29.3.2023

Η δέσμευσή μας προς τους πελάτες μας, είναι η συνέπεια και η υψηλή ποιότητα στις κατασκευές μας και αυτό αποτελεί κίνητρο στο να συνεχίζουμε να επενδύουμε σε προηγμένο εξοπλισμό.

Είμαστε χαρούμενοι που προσθέσαμε στον εξοπλισμό του εργοστασίου μας στην Κόρινθο, το CNC Beam Cutting and Drilling Line IBS 400 DG-KDU από την Kaltenbach, ένα εξειδικευμένο μηχάνημα τεχνολογίας CNC με δυνατότητα υψηλής ακρίβειας κοπής, διάτρησης και μεταλλικής επεξεργασίας σε διάφορα μεγέθη δοκών.

Το IBS 400 αντιπροσωπεύσει μια προηγμένη λύση για την αποδοτική και ακριβή επεξεργασία μεταλλικών δομικών στοιχείων, κόβει και να τρυπάει αποτελεσματικά μικρά προφίλ όπως δοκούς H, U-Beams και ράβδους γωνίας. Το μηχάνημα λειτουργεί από βιομηχανικό υπολογιστή με οθόνη αφής 21 ιντσών ενσωματωμένη στον πίνακα ελέγχου του μηχανήματος. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με έλεγχο CNC για πλήρως αυτόματη τοποθέτηση έως και 4 άξονες.

Τα γρήγορα και ακριβή χαρακτηριστικά διάτρησης, ο αυτόματος τριπλός εναλλάκτης εργαλείων ανά άξονα, η μονάδα σήμανσης και το λογισμικό Easy Line μετατρέπουν αυτό το μηχάνημα σε ένα σημαντικό βήμα στην ανάπτυξη της παραγωγικής μας ικανότητας.

CNC Beam Cutting and Drilling Line
CNC Beam Cutting and Drilling Line
CNC Beam Cutting and Drilling Line